velkommen til

voksen behandlinger

Jeg har stor erfaring med at afhjælpe til bedre fysisk og psykisk velvære.

Fysiske smerter: kan være i ryg, lænd, ben, lår, nakke, iskias, uro i kroppen, kramper i ben– hovedpine / migræne, hormonelle forandringer, symptomer som mange genkender.

Psykiske udfordringer : kan give symptomer som stress og angst, manglende nattesøvn, uro i kroppen, tankemylder, svært ved at trække vejret ordentligt.

Jeg kombinerer mange gange mine behandlingsformer, men vil herunder beskrive de forskellige i sin enkelthed, og når vi ses finder vi frem til din individuelle behandling som passer med det du har behov for.

Healingsmassage
Denne del foregår afklædt, men med respekt for din sårbarhed, du bliver derfor pakket ind i flonel lagen, så du ikke føler dig nøgen. Der bruges mandelolie. Hvis du ønsker æteriske dråber/duft, som kan fremme den energi du har behov for, tilsættes dette til olien. Massagen består i lange og blide strøg, hvor der heales forskellige steder på kroppen. Vi vil kunne gå i dybden via triggerpunkter, hvis det giver mening. Ligeså vil du kunne blive bedt om, at vi sammen laver vejrtrækningsøvelser og arbejder på dit åndedræt for at løsne op for spændinger.

Effekt
De fleste oplever efterfølgende en afslappethed, måske endda træthed, og du vil måske have behov for at gå hjem og slappe af bagefter, gå lidt ind i dig selv for en stund. Det er helt naturligt, men for nogen kan det føles lidt skræmmende. Du vil også kunne opleve at gamle fysiske skader eller smerter for en lille stund kan genopstå for efter et par dage senere at forsvinde, og du vil formentligt få det bedre med mere energi og velvære. Din urin kan desuden blive mørkere i tiden efter. Dette betyder blot, at du afgiver ophobede affaldsstoffer, som har godt af at komme ud af kroppen.

Efter massagen taler vi om dine oplevelser, og om der var ting, som du kunne se/mærke vil være godt for dig fremover at ændre eller gøre mere af. Måske du blot fik ro til at lade tankerne og drømmene få frit lejde. En tid for dig selv og dit indre.

Healing
Healing hviler på et holistisk grundlag, hvor man opfatter krop og psyke som en helhed. Alt er energi, og gennem healing er det muligt at overføre energi til den der behandles, eller at aktivere klientens selvhealingsproces. Healeren fungerer som kanal, der viderebringer energier. På den måde modtager du gennem healing universets hjælp og kærlige, healings energi.

Kroppen har sit eget energisystem, hvor kroppen gennemstrømmes af livsenergi, som cirkulerer i bestemte baner eller strømme. Det er vigtigt, at denne energi får lov til at bevæge sig frit, da det medvirker til fysisk og psykisk velbefindende. Hvis der opstår ubalancer i energisystemet, kan det vise sig som sygdom eller i form af blokeringer forskellige steder i kroppen. En energibehandling som healing forbinder krop, sind og sjæl og hjælper med at løsne energiblokeringer, og så fremkalder fred, velvære og mere flow.

Hvem kan have gavn af Healing?
Alle kan have gavn af healing til at opnå mere energi i en travl hverdag med mange gøremål, der kan derved komme til at føles større livsglæde, styrke dit immunforsvar. Øget mentalt overskud, så du kan træffe bedre valg, mindre smerte, mindre angst og stress, eller blot velvære en timeout.

Hvordan foregår behandlingen?
Vi starter altid med en lille indledende samtale ,hvor du får rum til at frit at fortælle dine behov og hvad du ønsker vi skal støtte og hjælpe dig med.

Du vil ligger behageligt på en briks med tøjet på (gerne afslappet tøj som ikke strammer). Der vil blive lagt hænder forskellige steder på din krop.

Bivirkninger
Hvis du er særlig sensitiv, kan du opleve eftervirkninger i nogle timer eller måske endda dage efter en healing behandling. Her kan oplevelser eller symptomer dukker op til overfladen, hvor du kan opleve ømhed, naturlig træthed, affaldsstoffer kan vises i din urin.

Kranio Sakral Terapi
Udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode.

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen.

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid, men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer, med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Formålet med KST-behandlingen er at frigøre spændingerne i leddene imellem knoglerne samt at afspænde de stærke membraner, som fysisk støtter og holder hjernens samt rygmarvens nerver på plads. Desuden forbedres hjernevæsken og blodcirkulationen.

Klienten ligger påklædt på ryggen under behandlingen.

På punkter med relation til helbredsproblemet, anvendes et meget let tryk. Punkterne ligger ofte på hovedet, i nakken, på ryggen og på korsbenet.

Hvorvidt kroppen tager imod og hvor hurtigt man oplever bedring, afhænger ikke kun af hvad behandleren gør, men i lige så høj grad af klienten selv. Når det er sagt, så oplever de fleste, at kroppen begynder at slippe spændinger og finde ro efter få behandlinger, i de fleste tilfælde opleves en afspænding, og man kan falde i en let søvn.

Behandlingen opleves behagelig uden bivirkninger

Hvad kan Kranio Sakral Terapi hjælpe mod
KST-voksne kan behandle bl.a.:

hovedpine og migræne, kæbespændinger, koncentrationsbesvær, piskesmæld, spændte og hårde muskler, søvnløshed, lettere depression, rygsmerter, rastløshed, tinnitus, osv.

Akupunktur / Smertebehandling
Smertebehandling m/Akupunktur 2000 – Acunova.

Akupunktur 2000 – Acunova virker via nervesystemet.

Systemet er udviklet af John Boel, som opdagede, at der rundt om alle vores led ligger nogle reflekspunkter (krystaller), som er meget følsomme.

Den måske væsentligste forskel på Akupunktur 2000 og andre akupunkturmetoder er, at Akupunktur 2000 virker via hjernen.

Et eksempel med en patient, der har iskias:

Når man rammer det helt rigtige punkt (lige i reflekskuglen) med en akupunkturnål, sker der følgende: Patienten føler en svag elektrisk strøm, der ikke er ubehagelig. Årsagen hertil er, at indsættelsen af akupunkturnålen starter en elektrisk proces, hvor der udsendes en strøm med en bestemt elektrisk frekvens. Hvert akupunkturpunkt udsender sin egen unikke frekvens. Strømmen med den bestemte frekvens vandrer via nervebanerne op til det område i hjernen, der har forbindelse med (styres af) netop den del af kroppen, der er syg. Fra dette område sendes der et signal videre til hypothalamus, der analyserer og videresender signalet til hypofysen. Hypofysen reagerer på signalet ved at frigøre bestemte hormoner til blodbanen.

Hormonerne i blodet bevirker, at kroppens hormonregulerede organer og kirtler stimuleres til at producere og frigøre forskellige stoffer, herunder nogle meget vigtige smertestillende hormoner, der hedder endorfiner. Frigørelsen af disse endorfiner bevirker, at patientens smerter forsvinder, og dermed ‘løsnes der op’ for patientens hold i ryggen, eller hvad problemet nu er.

Ved akupunkturbehandling frigøres der samtidig en mængde regulerende stoffer eksempelvis enzymer og hormoner som kortison og adrenalin. Den tekniske årsag til at impulsen udløses er, at der påføres en mikroskade af vævet. ‘Punktet’ giver hjernen besked om at forsøge at reparere mikroskaden, og derved reparerer/helbreder den samtidig det egentlige problem.

Siden dette system blev udviklet i 1990’erne, er metoden blevet udbredt over hele verden. Den er præsenteret på adskillige internationale læge- og akupunkturkonferencer.

Virkningen er at genskabe kroppens naturlige helingsproces, når den bliver blokeret eller bremset. Det vil sige, at man med Akupunktur 2000 – AcuNova kan bruge naturens egen helingsmetode til at behandle problemet og årsagen fremfor kun symptomerne.

Akupunktur 2000 – AcuNova har vist sig virksom ved:

Hoved
Hovedpine, migræne, ansigtsnervesmerter (trigenimusneuralgi), kæbesmerter, tandpine, tunghørhed, herpes, helvedesild, halvsidig lammelse, svimmelhed, talevanskeligheder, afasi, pande- og bihulebetændelse, eftervirkninger fra hjerneblødning og blodprop.

Nakke, hals, skuldre, arme
Nakkesmerter, piskesmæld, skuldersmerter fx frossen skulder, tennisalbue, golfalbue, smerter i albuer, hænder og fingre, karpaltunnelsyndrom (smerter i håndled), slidgigt, seneskedehindebetændelse, struma, forkølelse, influenza, diverse halsproblemer.

Bryst, ryg
Astma, bronkitis, angina pectoris (hjertekramper), hjerteproblemer fx forkalkning af blodårerne, rygsmerter, bøjede ribben, helvedesild, hoste, kvalme.

Mave, lænd
Hekseskud, akutte og kroniske lændesmerter, diskusprolaps, mavesår, Morbus Crohn, Colitis, tarmbetændelse, mavesmerter, brok, nyreproblemer, leverproblemer, miltproblemer, galdekolik, kolik.

Underliv, sæde, ben
Menstruationsproblemer, alle hormonelle problemer, forstørret livmoder, problemer efter fødsel, bækken(bunds)løsning, slidgigt i hofte, knæ og fødder, iskias, smerter i ballerne, seksuelle problemer fx impotens, smerter ved samleje, barnløshed hos både kvinder og mænd, skinnebenssår, blærebetændelse, ufrivillig vandladning hos voksne og børn over 7 år, opsvulmede knæ, hælspore, springerknæ, løbeben, betændelse og smerter i akillessenen, diarré og forstoppelse, prostataproblemer.

Løsningsfokuseret samtaleterapi

Løsningsfokuseret terapi handler om fremtiden, det er først og fremmest orienteret mod at klarlægge det, man ønsker, skal ske i fremtiden samt hvordan man opnår det. Centralt for metoden er, at opmærksomheden er rettet mod de situationer, hvor der er gjort noget som virkede, dels drage læring fra fortidens succeser, fremfor fortidens nederlag og dels, rette fokus mod fremtidens mål fremfor en forståelse af problemet/ udfordringen. Der er dyb respekt for personens egne problemløsende kræfter, der ligges vægt på vigtigheden af at se hvert enkelt menneske som ekspert i at finde sine egne løsninger, tilgangen bringer ressourcer og styrke frem i lyset og bygger på disse,

I praksis handler det om at blive klar over, hvad man kan ændre eller gøre anderledes, for at det kan blive i bedre overensstemmelse med sine fremtidsønsker,

Løsningsfokuseret terapi handler om håb, fordi metoden baseres på den enkeltes håb og drømme, ligger det i metoden, at man selv definerer løsningen i sparring med sin terapeut. Og sammen med terapeuten arbejder systematisk mod sine mål.

Metoden er positiv og fremsynet ladet, og der arbejdes konsekvent med at styrke de iboende muligheder, for at opnå det ønskede resultat. Vi er optaget af sammen at konstruere løsninger og muligheder, for at komme ud af sine udfordringer hurtigst muligt, ser muligheder fremfor begrænsninger.

Kort fortalt handler løsningsfokuseret terapi om, at man på en anerkendende måde ser på:

Hvad der tidligere har virket
Hvad der virker nu, og
Hvad der mon vil virke fremover
Hvordan er den læsningsfokuseret tilgang anderledes?

At fokusere på løsninger og at gøre mere af det, der virker, er ofte langt hurtigere og mere effektivt for end at analysere problemer og deres årsager. Den løsningsfokuserede tilgang kan skabe mere bæredygtige resultater og et varigt skift mod kontinuerlig udvikling for klienten Samtaleterapi
Der vil være en samtale før og efter massagen. Før massagen taler vi om dine udfordringer, og gennem samtale er det målet, at du selv finder frem til de handlemuligheder, der er gode for dig, og som du ser dig bedst i, hvis der er ændringer, som er nødvendige for dit velbefindende. Måske du blot har brug for at udtrykke dine bekymringer, dit livsvilkår til et andet menneske, måske for første gang i dit liv. Tryghed og tillid er nøgleordene her, og vi har naturligvis tavshedspligt.

Voksen
behandlinger

Vi kan tilbyde forskellige behandlingsformer, der henvender sig specielt til voksne.

LÆS MERE

Børn & Unge
behandlinger

Vi kan tilbyde forskellige behandlingsformer, der henvender sig specielt til børn & unge.

LÆS MERE

Infrarød sauna
&
Magnetisk tæppe
behandlinger

LÆS MERE