velkommen til

samtaleterapi

Løsningsfokuseret samtale er en ressource- og fremtidsorienterede tilgang.

Løsningsfokuseret samtaleterapi
Løsningsfokuseret terapi handler om fremtiden, det er først og fremmest orienteret mod at klarlægge det, man ønsker, skal ske i fremtiden samt hvordan man opnår det. Centralt for metoden er, at opmærksomheden er rettet mod de situationer, hvor der er gjort noget som virkede, dels drage læring fra fortidens succeser, fremfor fortidens nederlag og dels, rette fokus mod fremtidens mål fremfor en forståelse af problemet/ udfordringen. Der er dyb respekt for personens egne problemløsende kræfter, der ligges vægt på vigtigheden af at se hvert enkelt menneske som ekspert i at finde sine egne løsninger, tilgangen bringer ressourcer og styrke frem i lyset og bygger på disse,

I praksis handler det om at blive klar over, hvad man kan ændre eller gøre anderledes, for at det kan blive i bedre overensstemmelse med sine fremtidsønsker,

Løsningsfokuseret terapi handler om håb, fordi metoden baseres på den enkeltes håb og drømme, ligger det i metoden, at man selv definerer løsningen i sparring med sin terapeut. Og sammen med terapeuten arbejder systematisk mod sine mål.

Metoden er positiv og fremsynet ladet, og der arbejdes konsekvent med at styrke de iboende muligheder, for at opnå det ønskede resultat. Vi er optaget af sammen at konstruere løsninger og muligheder, for at komme ud af sine udfordringer hurtigst muligt, ser muligheder fremfor begrænsninger.

Kort fortalt handler løsningsfokuseret terapi om, at man på en anerkendende måde ser på:

  • Hvad der tidligere har virket
  • Hvad der virker nu, og
  • Hvad der mon vil virke fremover

Hvordan er den læsningsfokuseret tilgang anderledes?

At fokusere på løsninger og at gøre mere af det, der virker, er ofte langt hurtigere og mere effektivt for end at analysere problemer og deres årsager. Den løsningsfokuserede tilgang kan skabe mere bæredygtige resultater og et varigt skift mod kontinuerlig udvikling for klienten

Ayurvedisk behandling

Ayurveda er et af de ældste naturmedicinske systemer i verden, og historien går næsten 5000 år tilbage.

Kranio Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode.

Healingsmassage

En blid og omsorgsfuld helkropsmassage, som er nærværende og dybdevirkende, behandlingen,kombineres med eller uden samtaleterapi.

Healing

Healing er en blid afslappende alternativ behandlingsmetode, hvor man opfatter krop og psyke som en helhed.

Samtaleterapi

Løsningsfokuseret samtale er en ressource- og fremtidsorienterede tilgang.

Hypnoterapi

Hypnose er en terapeutisk metode, som kan stå alene som korttidsterapi eller kombineres med andre terapeutiske metoder og gøre behandlingen mere effektiv.

Massage

Vi tilbyder fysiurgisk massage, parmassage og gravidmassage

Børn & Unge

Vi kan tilbyde forskellige behandlingsformer, der henvender sig specielt til børn & unge.

Acunova

Systemet er udviklet af John Boel, som opdagede, at der rundt om alle vores led ligger nogle reflekspunkter, som er meget følsomme.

Nada

Nada er recovery samt empowerment og ikke en lægelig eller medicinsk behandling.

Infrarød sauna

En infrarød sauna har terapeutiske stråler, der varmer langt ind i din krop.

Infrarød magnetisk tæppe PEMF

PEMF-terapi sender magnetisk energi ind i kroppen.