velkommen til

healing

Healing er en blid afslappende alternativ behandlingsmetode, hvor man opfatter krop og psyke som en helhed..

Healing
Healing hviler på et holistisk grundlag, hvor man opfatter krop og psyke som en helhed. Alt er energi, og gennem healing er det muligt at overføre energi til den der behandles, eller at aktivere klientens selvhealingsproces. Healeren fungerer som kanal, der viderebringer energier. På den måde modtager du gennem healing universets hjælp og kærlige, healings energi.

Kroppen har sit eget energisystem, hvor kroppen gennemstrømmes af livsenergi, som cirkulerer i bestemte baner eller strømme. Det er vigtigt, at denne energi får lov til at bevæge sig frit, da det medvirker til fysisk og psykisk velbefindende. Hvis der opstår ubalancer i energisystemet, kan det vise sig som sygdom eller i form af blokeringer forskellige steder i kroppen. En energibehandling som healing forbinder krop, sind og sjæl og hjælper med at løsne energiblokeringer, og så fremkalder fred, velvære og mere flow.

Hvem kan have gavn af Healing?
Alle kan have gavn af healing til at opnå mere energi i en travl hverdag med mange gøremål, der kan derved komme til at føles større livsglæde, styrke dit immunforsvar. Øget mentalt overskud, så du kan træffe bedre valg, mindre smerte, mindre angst og stress, eller blot velvære en timeout.

Hvordan foregår behandlingen?
Vi starter altid med en indledende samtale på omkring 20 min. Hvor du får rum til at frit at fortælle dine behov og hvad du ønsker vi skal støtte og hjælpe dig med.

Du vil ligger behageligt på en briks med tøjet på (gerne afslappet tøj som ikke strammer). Der vil blive lagt hænder forskellige steder på din krop. Healingen kan foregå på 1 – 1½ time inkl. samtale.

Bivirkninger
Hvis du er særlig sensitiv, kan du opleve eftervirkninger i nogle timer eller måske endda dage efter en healing behandling. Her kan oplevelser eller symptomer dukker op til overfladen, hvor du kan opleve ømhed, naturlig træthed, affaldsstoffer kan vises i din urin.

Healings behandling tager ca. 1 time.

Ayurvedisk behandling

Ayurveda er et af de ældste naturmedicinske systemer i verden, og historien går næsten 5000 år tilbage.

Kranio Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode.

Healingsmassage

En blid og omsorgsfuld helkropsmassage, som er nærværende og dybdevirkende, behandlingen,kombineres med eller uden samtaleterapi.

Healing

Healing er en blid afslappende alternativ behandlingsmetode, hvor man opfatter krop og psyke som en helhed.

Samtaleterapi

Løsningsfokuseret samtale er en ressource- og fremtidsorienterede tilgang.

Hypnoterapi

Hypnose er en terapeutisk metode, som kan stå alene som korttidsterapi eller kombineres med andre terapeutiske metoder og gøre behandlingen mere effektiv.

Massage

Vi tilbyder fysiurgisk massage, parmassage og gravidmassage

Børn & Unge

Vi kan tilbyde forskellige behandlingsformer, der henvender sig specielt til børn & unge.

Acunova

Systemet er udviklet af John Boel, som opdagede, at der rundt om alle vores led ligger nogle reflekspunkter, som er meget følsomme.

Nada

Nada er recovery samt empowerment og ikke en lægelig eller medicinsk behandling.

Infrarød sauna

En infrarød sauna har terapeutiske stråler, der varmer langt ind i din krop.

Infrarød magnetisk tæppe PEMF

PEMF-terapi sender magnetisk energi ind i kroppen.