velkommen til

børn & unge behandlinger

Vi kan tilbyde forskellige behandlingsformer, der henvender sig specielt til børn & unge.

Børn & Unge
Jeg har stor erfaring med at støtte, vejlede og behandle børn og unge, som har det svært i deres hverdag, som oplever de ikke passer ind, er triste og modløse, bliver mobbet i skolen, lider af skoleværring, spiseforstyrrelser, angst, er deprimeret eller har en diagnose.

Mange børn og unge oplever en presset og stressende hverdag, hvor de skal følge med og være noget i forhold til andre, det være sig idoler, div. Sociale medier. De skal være de bedste også i skolen, være noget i sociale grupper, indpasse sig voksnes stressede hverdag, de skal mange gange træffe en masse valg, i en al for tidlig alder, hvor de ikke er i stand til at se og mærke konsekvenserne af deres handlinger. Det er med andre ord stressende at være et barn og ung i dagens Danmark. Alt foregår i et for stærkt tempo, til børn og unge, hvis hjerner forskningsmæssigt først er udviklet langt ind i ungdomslivet og faktisk er de først klar til at springe ud i de store udfordringer livet giver, efter det 21 år.

Gennem samtale findes frem til den individuelle behandling, som giver mening for barnet eller den unge. Vi gør brug af at lytte meget indtil hvad barnet – den unge siger både verbalt og nonverbalt, for herigennem at vi sammen finder den metode, som hjælper barnet – den unge ud af en fastlåst situation, så hurtigt som muligt.

Behandling af Børn & Unge kan bestå af en kombination af en eller flere behandlingsformer her i Healerhus, så som:

Kranio Sakral terapi
Kranio Sakral som arbejder i nervesystemet, en meget blid og rolig behandlingsform, med lette tryk omkring kraniet, nakken, diafragma, og også hvis der er spændinger inde i munden, dette kræver dog tillid og tryghed, som skabes gennem flere behandlinger

Denne metode er god, mod uro, spændinger i kroppen f. eks kæberne, nakken, ryggen, hovedpine, og diagnoser såsom, angst, ADHD, Autisme, her foregår behandlingen med al tøjet på.

Behandlingen kan ogdå hjælpe babyer og små børn, når de giver udtryk for, at der er noget galt. Småbørn kan gennem gråd, uro, forstoppelse, utilpashed og manglende trivsel er nogle af tegnene på ubalance. Hvis egen læge og/eller sundhedsplejerske ikke mener, der er noget ,som indikerer sygdom ( der kræver lægelig behandling), kan zoneterapi og/eller Kranio-Sakral Terapi muligvis afhjælpe generne.

Spændingerne kan sidde omkring kraniet eller langs rygsøjlen og forstyrre. Det kan sidde i bækkenet eller i mellemgulvet og alt sammen kan give uro, mavekneb eller andre former for smerter hos den lille.

Zoneterapi
Børn og unge er yderst modtagelige overfor zoneterapi og behandles meget nænsomt og i kortere tid end voksne. Som regel nyder de at få nusset fødderne.

Zoneterapi og Kranio-Sakral Terapi kan være en gavnlig kombination for at afhjælpe dit barns gener, da man hermed behandler kroppen ad flere veje.

Dit barn kan godt reagere på behandlingen:

Det vil sige, at dit barn kan blive ekstra tørstig og/eller meget træt. Nogle babyer bliver let pylrede det første døgn efter en behandling, men det er som oftest en kortvarig reaktion, før I efterfølgende vil se en bedring.

Healing
Hvor sindet beroliges, med blide varme hænder, der ligges hænder fra toppen af hovedet ned gennem kroppen på begge sider, med tøj og et tæppe på.

Denne behandlingsform er godt mod angst, uro, nervøsitet, stress, modløshed.

Nada
Øre – akupunktur som har vist sig virksom mod angst, søvnløshed, fysisk og psykisk uro, anspændthed, irritabilitet, depressionslignende tilstande, abstinenser også ved rygestop, stress, ADHA mm.

Metoden kan bruges ved behov her og nu samt til langtidsbehandling, det anbefales at give det en periode over 5-6 uger 2 gange ugentligt.

Hvem har gavn af Nada – akupunktur
Alle kan tåle Nada- akupunktur, også selvom man lider af en sygdom, Nada har vist sig at have god virkning som supplement til anden behandling.

Løsningsfokuseret samtaleterapi
Tilgang er at skabe kontakt og engagere barnet – den unge i samtalen, At arbejder sammen på at opstille fælles mål for samarbejdet og inddrager evt. forældre. Det er ikke altid forældre inddrages, hvis barnet – den unge har brug for deres eget rum til fortrolighed, medmindre det har betydning for deres velbefindende, så gøres dette i samarbejdet med barnet, den unge. Det er vigtigt at inddrage barnet – den unges egen måde at skabe forandring på, bygge videre på det som barnet allerede gør, der fungere. Så gennem samtalen støttes barnet den unge i selv at finde på løsninger til at komme ud af en fastlåsthed eller hvad som gør at hverdagen ikke fungere for dem.

Voksen
behandlinger

Vi kan tilbyde forskellige behandlingsformer, der henvender sig specielt til voksne.

LÆS MERE

Børn & Unge
behandlinger

Vi kan tilbyde forskellige behandlingsformer, der henvender sig specielt til børn & unge.

LÆS MERE

Infrarød sauna
&
Magnetisk tæppe
behandlinger

LÆS MERE