velkommen til

acupunktur 2000 / acunova / aculine

Systemet er udviklet af John Boel, som opdagede, at der rundt om alle vores led ligger nogle reflekspunkter (krystaller), som er meget følsomme.

AcuNova AcuLine AcuChronic
AcuNova AcuLine AcuChronic er et utrolig simpelt men meget effektivt system. Især til smertebehandling, kroniske sygdomme, øjensygdomme, ja stort set alt der er fysisk. Til forskel fra klassisk akupunktur som er i meridianbanerne via akupunkturpunkter, virker AcuNova AcuLine AcuChronic via nervebanesystemet. I og omkring alle led er der meget følsomme reflekspunkter der har forbindelse til de forskellige afsnit af hjernen. Med AcuNova AcuLine AcuChronic “kickstartes” de selvhelbredende processer vi har i kroppen.

Hvis du vil vide mere, så gå ind på www.moderneakupunktur.dk

Hvordan foregår en behandling?
Efter en indledende samtale, hvor jeg bl.a. spørger ind til problemet, så begynder jeg behandlingen med at søge efter et eller flere punkter i og omkring dine led. Det kan være i fingerled, tåled, knæled, albueled eller måske mellem dine ryghvirvler alt efter hvad dit problem er, og hvor det er lokaliseret. Behandlingen foregår ved at jeg sætter små tynde nåle i punkter omkring et led, f.eks. pegefingerens yderste led (i begge pegefingre). Behandlingen tager 30 min.

Hvis der er tale om et smerteproblem vil der ofte være en mærkbar effekt umiddelbart efter behandlingens begyndelse. Dette er dog ikke ensbetydende med, at problemet er løst, for som regel skal der flere behandlinger til, for at opnå en permanent effekt.

Processen startes ved at stikke en nål i reflekskuglen (et AcuNovapunkt i et led). Nu flyder hormonerne og de andre helsebringende stoffer med blodårene til det syge område og starter omgående en helbredende proces. Hvis en person fx. har ondt i nakken – uanset af hvilken grund – flyder stofferne til det syge sted i nakken og starter øjeblikkelig helbredelse.

Kropsterapi

Kropsterapi er baseret på forskellige anerkendte teknikker; massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, meridian behandling.

LÆS MERE

Ayurvedisk
behandlinger

Ayurveda er et af de ældste naturmedicinske systemer i verden, og historien går næsten 5000 år tilbage.

LÆS MERE

Acupunktur 2000 / Acunova / Aculine

AcuNova AcuLine AcuChronic er et utrolig simpelt men meget effektivt system.

LÆS MERE

Infrarød sauna/
Magnetisk tæppe/
Recovery Boots

Varmebehandlinger

LÆS MERE

Voksen
behandlinger

Vi kan tilbyde forskellige behandlingsformer, der henvender sig specielt til voksne.

LÆS MERE

Børn & Unge
behandlinger

Vi kan tilbyde forskellige behandlingsformer, der henvender sig specielt til børn & unge.

LÆS MERE